Online afspraken maken en herhaalrecepten bestellen via Mijn Gezondheid.net.

Vanaf heden bieden wij onze patiƫnten de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag een aantal gezondheidszaken makkelijk en snel via een beveiligde internetverbinding met de praktijk te regelen.

Zo kunt u herhaalrecepten online bestellen en kunt u een afspraak maken in bepaalde opengestelde delen van de agenda van de huisarts. Ook kunt u een korte samenvatting van uw dossier inzien en betrouwbare informatie over uw aandoening of over medicatie raadplegen.

Wat u nodig hebt is internet, een mobiele telefoon met SMS functie en een DigiD. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl. De uitgebreide mogelijkheden van MijnGezondheid.net kunt u bekijken via www.demomijngezondheid.net.

We willen benadrukken dat de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen in te zien of een aanvraag in te dienen voor een e-consult op onze praktijk (nog) niet beschikbaar is.

Wilt u gebruik gaan maken van MijnGezondheid.net dan kunt u bij de assistente een inschrijfformulier ophalen en invullen. Wanneer u vervolgens door ons op het portaal bent aangemeld ontvangt u van ons een email ter bevestiging. Daarna kunt u met uw DigiD inloggen op MijnGezondheid.net via het aanklikken van de button op onze Website. MijnGezondheid.net is beschikbaar van iedereen van 16 jaar en ouder.

Duinhoefplein 3
4631 MC Hoogerheide
Tel.: 0164 - 612960
 
Spoed: 0164 - 614000